Rejs sikkert og trygt med rejseforsikring

Når du tager på ferie, er der mange ting, som man skal huske at have med. En af de ting, som man bør huske, er en rejseforsikring. Det er nemlig ikke alt, som det blå kort dækker. Bliver du f.eks. syg, og er nødt til at blive indlagt på et sygehus, dækker det blå kort kun den samme behandling, som en almindelig borger i det pågældende land ville få. Det vil også sige, at du kan risikere at tage hjem fra ferien med en dyr regning, som du skal betale.


Vælger du at tegne en rejseforsikring er du dækket mod flere situationer. Først og fremmest er der en ansvars- og ulykkesforsikring, du får ubegrænset dækning på sygdom og hjemtransport. Hvis flyselskabet, som du rejser med går konkurs eller en anden leverandør går konkurs, er du også dækket af tab. Rejser du flere gange om året er det en god idé at tegne en

En årsrejseforsikring er bygget sådan op at den har en grunddækning, der sikrer dig ved sygdom og hjemtransport. Vær opmærksom på hvor du skal rejse hen i forhold til hvor forsikringen dækker.Der er to geografiske dækningsområder på deres årsrejseforsikring: “Udvidet Europa” og “Hele verden”.

Som tillæg til en Rejseforsikring, kan man altid bestille en afbestillingsforsikring, som dækker din rejse – hvis man af en eller anden grund er nødt ti lat afbestille sin rejse. På den måde er man sikker på, at man får pengene tilbage på sin rejse. En afbestillingsforsikring er ikke dyr, til gengæld er den virkelig god at have med på sin rejse.

Er du under 31 år og elsker du at rejse, kan du få lavet en ungdomsrejseforsikring som enkeltrejseforsikring eller årsrejseforsikring, som dækker alle de rejser, du kommer på. Du får en god pris på din rejseforsikring. Med din ungdomsrejseforsikringen får du også altid ansvars- og ulykkesforsikring både til ferier og til studier.