Butik Jes Pors har netop åbnet ny butik med isenkram i Højbjerg. Her finder man alt hvad hjertet begærer inden for køkkengrej og køkkenudstyr, og man kan med rette sige, at Jes Pors er en køkkenbutik, som er veludstyret. Når man handler hos Jes Pors, kan man væresikker på, at det man finder på hylderne er kvalitetsvarer. Prisklasserne er dog stadig meget varieret, og det samme kan med rette siges om udstyret, der spænder lige fra Kitchen Aid-maskiner, til gryder, pander, knive og meget meget mere.

Som sagt har Jes Pors lige åbnet ny butik i Højbjerg. Har man ikke mulighed for at komme forbi butikken i Højbjerg, eller vil man hellere sidde i ro og mag derhjemme og ‘browse’ sig gennem butikkens udvalg, ja så er der rig mulighed for dette. Udover den nyåbnede fysiske butik i Højbjerg, har Jes Pors nemlig også en ligeså velassorteret webshop, som man finder på adressen https://butikjespors.dk/

Webshoppen er bygget op således, at tingene er inddelt i de forskellige kategorier. Under de forskellige kategorier kan man også se de forskellige mærker, således at hvis man ved, man er på udkig efter et bestemt mærke, så kan man lynhurtigt klikke sig ind på det. Dette er naturligvis forudsat, at Jes Pors forhandler det pågældende mærke.

Udover køkkengrej så kan man også finde ting til boligen herunder for eksempel lamper, barudstyr og meget mere. Man kan også gøre sig en rigtig god handel, da man ofte finder restpartivarer under kategorien ‘restparti’, hvor der er penge at spare på mange forskellige ting til køkkenet såvel som til boligen. For nuværende er der penge at spare på lækre Peugeot salt- og peberkværne, som fåes i flere forskellige størrelser og materialer i webshoppen hos Jes Pors.

Vil man se mere hvad der er i sortimentet, så klik ind på www.butikjespors.dk