Hvis man kunne tænke sig at prøve en højskole i udlandet, kan man finde masser af det her på nettet. www.zanzibar-hojskolen.dk er eksempelvis en side, der viser hvad sådan et højskoleophold kan gøre for dig og alle andre som er en del af det. det er jo noget af det, som man måske har hørt om før, men ikke lige har været helt sikker på, om det er noget for en. Man kan jo bare gå ind på nettet, og nærmere det tidligere link, og så er der altså bare masser at komme efter.

Det er helt sikkert noget, som vil forandre dig for evigt, og det er alt andet lige noget, som der også er meget ære i at gøre. For det er ikke bare for at komme til udlandet, og få en fed oplevelse der i lækre omgivelser. Det er noget som også kræver hård hud, for man skal arbejde med fattige som frivillig, og det er jo ikke altid noget som er for sarte sjæle hvis man har et blødt hjerte, men hvis man kan se sig selv i øjnene og hjælpe disse folk er det jo noget som de er evige taknemmelige for.

Få dig en masse nye venner

Når man er på sådan et ophold her, er der altså også mange nye ansigter som man kommer til at beskæftige bekendtskab med. Det er alt andet lige også noget, som man kan bruge fremadrettet i andre situationer, når det er man er kommet hjem igen. Det kan være, at man finder nogle personer dernede, som man godt kunne tænke sig at opleve flere af lignende ting sammen med. Det kan jo være, at man bliver så bidt af det, at det er noget som man vil foretage sig hver dag.

Hvis man føler det er noget for en, kan man finde alt hvad man har brug for herinde på nettet, og det er jo også nemt at finde i dag. Hvis du bare følger sidst nævnte link, tager det dig hen til et sted, hvor du kan finde alle informationer omkring projektet. Så kan du vælge og blive en del af det eller ej, når du når så langt.